LExcel-Learn- and excel

Privatlärare matematik, kemi och Excelkonsult

Privatlektioner i matte, kemi/no

Undervisning i kemi/no och matematik på grundskole-och gymnasienivå av legitimerad lärare.

Är du elev i högstadiet eller på gymnasiet som känner att det skulle vara bra att ha någon att vända sig till med frågor inför matte- eller kemiprovet? Eller är du en förälder som ibland tänkt att du själv skulle behöva repetera dina gamla kunskaper lite för att kunna hjälpa ditt barn med skolarbetet? Har ditt barn kanske missat eller kommit efter i något viktigt område inom no eller matematik. Eller har du börjat en utbildning eller kurs där du behöver friska upp dina gamla matte- eller kemikunskaper? Vi finns för alla som vill aktualisera eller fördjupa sina kunskaper i matematik och naturvetenskap. Vi erbjuder:

Behöver du hjälp med andra ämnen eller hjälp med studiteknik? Tyvärr våra ämnen är bara matematik och kemi, men vi hänvisar då gärna till:

Allakando

Få skräddarsydd läxhjälp från Allakando i dina ämnen, för alla åldrar och nivåer.

SmartStudies

SmartStudies hjälper dig med dina läxor med hjälp av läxhjälp och privatlärare och finns i Sveriges 30 största städer. Däribland Stockholm, Göteborg och Malmö, men även mindre städer såsom Visby. Vi erbjuder liksom LExcel även onlineutbildning - något som på kort tid blivit allt mer populärt. Det är smidigt för både elev och för privatläraren.  

 

Kontaktuppgifter

Epost: [javascript protected email address] 

Telefon: 073-218 72 45

Vårt Nyhetsbrev. Skriv in din mejladress

Privatundervisning Kurser Abonnemang

Excelkurser
Prenumeration på Excelsupport
Privatundervisning i matematik, fysik och kemi
Prenumeration på -Fråga läraren

Här går att se vilka tider som går att boka