LExcel-Learn- and excel

Privatlärare matematik, kemi och Excelkonsult

Privatlektioner i matematik och kemi

Kontakta oss för enstaka eller regelbunden privatundervisning. Vi kan hålla låga priser med hög kvalité eftersom avgiften går direkt till privatläraren. Vi har tillgång till en undervisningslokal för elever som bor i Stockholm. I annat fall sker undervisningen via Skype.

Behöver du hjälp med andra ämnen eller hjälp med studiteknik? Tyvärr våra ämnen är bara matematik och kemi, men vi hänvisar då gärna till:

SmartStudies

SmartStudies hjälper dig med dina läxor med hjälp av läxhjälp och privatlärare och finns i Sveriges 30 största städer. Däribland Stockholm, Göteborg och Malmö, men även mindre städer såsom Visby. Vi erbjuder liksom LExcel även onlineutbildning - något som på kort tid blivit allt mer populärt. Det är smidigt för både elev och för privatläraren.  

SmartStudies tror på att inte enbart rätt verktyg för att klara läxan man har framför sig. Utan även att motivation och studieteknik är två anledningar till att man på sikt bygger upp en medvind som gör att hela undervisningen blir lättare, inte bara nu utan även på sikt. När skolan blir lättare komme den också bli roligae. Och så fort den blir roligare kommer man också tycka att skolan blir lättare. Det blir en positiv spiral och utvecklingen kommer av sig själv. Att få en putt i rätt riktning är dock det man kan behöva för att bryta den nedåtgående spiralen som annars uppstår. SmartStudies erbjuder läxhjälp till både gymnasiet och grundskolan.

 

Kontaktuppgifter

Epost: [javascript protected email address] 

Telefon: 073-218 72 45

Vårt Nyhetsbrev. Skriv in din mejladress

Privatundervisning Kurser Abonnemang

Excelkurser
Prenumeration på Excelsupport
Privatundervisning i matematik, fysik och kemi
Prenumeration på -Fråga läraren

Här går att se vilka tider som går att boka