LExcel-Learn- and excel

Privatlärare matematik, kemi och Excelkonsult

TJÄNSTER-KALKYLPROGRAM

Abonnemang på supporttjänst-så här fungerar det

Du kan välja att att ha helårs- eller halvårsprenumeration. När du har ett abonnemang så får du obegränsad support via chat och mejl. Under vardagar mellan kl 10-19 får du svar samma dag. Övrig tid så får du svar inom 24 timmar. Du får alltså svar direkt av oss på frågor som du har om hur du använder ditt kalkylprogram och hur du får det att bete sig som du vill. Starta ditt abonnemang här.

Uppdragsutbildning-När du inte behöver en hel kurs

Ofta är det så att man egentligen bara har behov av att lära sig en begränsad del av Excel för att kunna lösa en specifik uppgift. Det kan t ex röra sig om att ta fram en viss statistik varje månad och åskådliggöra det i ett diagram. Eller att skapa en mall för tidsredovisning. Därför skräddarsyr vi gärna halvdagsutbildning i Excel eller Google kalkylprogram utifrån dina behov eller ger personlig handledning så att du får tillräckliga kunskaper för att lösa ditt specifika problem.

Konsultuppdrag och handledning

Vi utför Exceluppdrag som t ex att ta fram rapporter, presentera och analysera data, utforma blanketter och hantera svaren. Klicka här för att se några exempel på problem som lätt går att lösa med kalkylblad. Många gånger räcker det med att använda Excel i stället för att köpa in ytterligare ett program. Fyll i nedanstående formulär och berätta vad du vill ha hjälp med så kontaktar vi dig. En förfrågan via formuläret är förstås inte bindande. I och med att du fyller i formuläret så kontaktar vi dig och du får en kostnadsfri konsultation. Du tar därefter ställning till om du vill anlita oss eller inte.

 

 

Kontaktuppgifter

Epost: [javascript protected email address] 

Telefon: 073-218 72 45

Vårt Nyhetsbrev. Skriv in din mejladress

Privatundervisning Kurser Abonnemang

Excelkurser
Prenumeration på Excelsupport
Privatundervisning i matematik, fysik och kemi
Prenumeration på -Fråga läraren

Här går att se vilka tider som går att boka