LExcel-Learn- and excel

Privatlärare matematik, kemi och Excelkonsult

Läxhjälp matematik och kemi

Abonnemang på supporttjänst-så här fungerar det

Du kan välja att att ha helårs- eller halvårsprenumeration. När du har ett abonnemang så får du obegränsad support via chat och mejl. Under vardagar mellan kl 10-19 får du svar samma dag. Övrig tid så får du svar inom 24 timmar. Exempel på fråga skulle kunna vara: Har kemiprov imorgon! Behöver hjälp att lösa denna uppgift. Hur många gram kol finns i 4,4 gram koldioxid ? Svar: 1,2 gram. Ett annat exempel: Jag behöver hjälp med en matteuppgift: Hur kan rymddiagonalen i en kub med sidan 1 m bli √3 m? Starta ditt abonnemang här.

Privatundervisning-När du behöver hjälp med ett speciellt område

Kanske tycker du som elev att du har massor av frågor på ett helt område t ex syror och baser. Vi kan då ordna med privatundervisning så att du får personlig hjälp med det. Vi hjälper också gärna föräldrar som sedan i sin tur kan förklara naturvetenskapliga samband bättre för sina barn och förmedla att matematik och naturvetenskap är roligt, viktigt och inte svårare än något annat ämne. Vi erbjuder undervisning i trivsam miljö och över en kopp kaffe om så önskas. Privatundervisning kan även ges via Skype. Gör en intresseanmälan genom att fylla i detta formulär, så återkommer vi till dig inom kort.

Handledning-feedback på inlämningsuppgifter och laborationsrapporter

Vi läser igenom dina inlämningsuppgifter och laborationsrapporter. Du får sedan feedback både på innehållet och svenskan och förbättringsförslag.  Du kan anlita oss en enstaka gång eller prenumerera på denna tjänst. Gör en intresseanmälan via detta formulär.

Behöver du hjälp med andra ämnen eller hjälp med studiteknik? Tyvärr våra ämnen är bara matematik och kemi, men vi hänvisar då gärna till:

SmartStudies

SmartStudies hjälper dig med dina läxor med hjälp av läxhjälp och privatlärare och finns i Sveriges 30 största städer. Däribland Stockholm, Göteborg och Malmö, men även mindre städer såsom Visby. Vi erbjuder liksom LExcel även onlineutbildning - något som på kort tid blivit allt mer populärt. Det är smidigt för både elev och för privatläraren. 

SmartStudies tror på att inte enbart rätt verktyg för att klara läxan man har framför sig. Utan även att motivation och studieteknik är två anledningar till att man på sikt bygger upp en medvind som gör att hela undervisningen blir lättare, inte bara nu utan även på sikt. När skolan blir lättare komme den också bli roligae. Och så fort den blir roligare kommer man också tycka att skolan blir lättare. Det blir en positiv spiral och utvecklingen kommer av sig själv. Att få en putt i rätt riktning är dock det man kan behöva för att bryta den nedåtgående spiralen som annars uppstår. SmartStudies erbjuder läxhjälp till både gymnasiet och grundskolan.

  

 

 

Kontaktuppgifter

Epost: [javascript protected email address] 

Telefon: 073-218 72 45

Vårt Nyhetsbrev. Skriv in din mejladress

Privatundervisning Kurser Abonnemang

Excelkurser
Prenumeration på Excelsupport
Privatundervisning i matematik, fysik och kemi
Prenumeration på -Fråga läraren

Här går att se vilka tider som går att boka