LExcel-Learn- and excel

Privatlärare matematik, kemi och Excelkonsult

Mycket går att lösa med kalkylprogram

Har du ännu inte upptäckt kalkylprogrammets (som t ex Excels) hela potential så ta chansen och gör det. I nästan allt administrativt arbete förekommer hantering av register och listor. Låt oss visa hur du gör det effektivare och roligare. Saker som tagit en timme att göra kan ofta kortas ner till bara några knapptryckningar.

 Går det att lösa med Excel? 

Har du en känsla av att ditt adminstrativa rutinarbete skulle kunna göras enklare? Många problem går att lösa och önskan om effektivare arbetssätt kan infrias med hjälp av det kalkylprogram som du redan har på din dator. Det sättet som är snabbast för stunden är ofta inte det snabbaste sättet i längden. Det kan ta lite tid i början att tex flytta över dina tabeller eller blanketter från Word till Excel, men att "slipa yxan" är väl använd tid.

 Bli vän med Excel- Det lönar sig. Vi erbjuder:

  • Abonnemang-Du får under ett år obegränsad support via chat och mejl
  • Uppdragsutbildning-Vi skräddarsyr en halvdagsutbildning i Excel eller Google kalkylprogram utifrån dina behov
  • Konsultuppdrag -Vi utför Exceluppdrag som t ex att ta fram rapporter, presentera och analysera data, utforma blanketter och hantera svaren.

Mer information om våra Exceltjänster och hur du kontaktar oss finns här

  Gå en Excelkurs

Vi erbjuder halvdagarskurser på olika nivåer. Du får lära dig precis det som du har behov av i ditt arbete eller privat. Läs mer om:

frown Bokföring och Excel

Visst skulle det vara praktiskt att använda Excel för bokföring? Tyvärr är det inte tillåtet, eftersom alla ändringar ska kunna spåras så får inte bokföringen göras i Excel, men vi erbjuder lösningar till rimligt pris för din bokföring. Läs mer här

  

  

 

   

 

Kontaktuppgifter

Epost: [javascript protected email address] 

Telefon: 073-218 72 45

Vårt Nyhetsbrev. Skriv in din mejladress

Privatundervisning Kurser Abonnemang

Excelkurser
Prenumeration på Excelsupport
Privatundervisning i matematik, fysik och kemi
Prenumeration på -Fråga läraren

Här går att se vilka tider som går att boka